24 August 2008

Day 10 : Merdeka Nite Dinner



Hye guys..missed me??

Malam ni akan ade dinner menyambut Kemerdekaan..di Malaysia..aku x de pulek menyambut Kemerdekaan..well, this is the time to hang out wit friends and get to know others from Adelaide..





Pics??

I'll upload later..i know u guys missed my cute face (matila perasan x sudah!! :P)

Malam ni nak pakai kebaya n jeans..sbb kain tertinggal..huhuhu..bolehke masuk??lantaklah :P



YKWYA family..

Sila jaga diri masing2!!


Papa di KL
Tok Bear and Papa Doc di BTAR
Tok Wan and Adeq Kecik di Miri
Kak Ngah di Opis
Bang Long di Melaka
Bang Chik di Phuket
Adeq di JB
Bang Tiri di KL jugek
Menantu..di KL jugek :D



Aku?? di Adelaide :D..kesejukan di sini :)




Me missed everyone and me rasa beberapa orang dah jauh dari me..tapi beberapa orang masih dekat ngan me!! :)


*****

Nota kaki: Positive attitude!!



13 comments:

Ziana said...

perghhh!!
ayu babe pakai kebaya+jeans!!
i loike!!
:)

enjoy ur dinner ek..
:)

me missed u tooo!! :)
ade yg jauh ek??
me dkt kan kan :P

**mati laa kene sepak ngan hang :P

Inah said...

kebaya + jeans..kalo kat malaysia x de nye aku nak buat :P

u alwiz dekat..rasa nak sepak2 je..hahaha :P

mazddaud said...

salam inah,

memang banyak benda yg kita takkan buat di m'sia tapi kita akan buat bila di oversea,rite?.....that's the the beauty of life...and you should enjoy it....:)

Shah CJ said...

lagu raya?. belum puasa le inah.. hehe

jgn rasa jauh. kita dekat je kt dpn pc..

Arin said...

amcam merdeka nite?selain jumpe new faces..tang majlis gini le nak qada' blk makanan mesia..kan?

dunhill@*london-paris-new york* said...

aloooo kak lang!! :) tak sedap ekk?? emmm belajor masak terror2 na!! nanti kiteorang datang nak makan!!! :) mmmm tak sedap kalu.. siap kak lang!! :) hehehehehe.. :)

shahril aley said...

huyooo patriotik betoi cik inah ni
betoi ke ape yg aku nampak ni?
hahaha.....

namoo ucapan merdeka
tapi mau ucap SELAMAT BERPUASA DI BUMI KANGAROO...
sila rajin memasak lauk pauk raya
nanti aku mau makan dalam mimpi

NN said...

inah..
have a great time..

aku jarang online skrg nihh..
ada kebizian skit..

jg diri okehh..

miss u too..
:)

@xiM said...

kak lang....

pa sedikit busy dua tiga hari ni ngan isu isu sendirik..rasa macam lama sangat tak keeep in touch ngan alang...

tapi pa ingat alang....missed you

trake care yek...

Sa-Yu-Ri said...

awak suruh semua org jage diri....tapi awak tk suruh saye jage diri eh :( sedih bangat.... u tkcr tere ya....miss u pal

MOLY said...

adik dah balikkkkkkkkkkk
bes gile holiday !!
yahooooooooooo
:D

izal said...

tak sedap mkn kat sana??

ala cian nye..meh balik msia...makanan gerenti sodap...

kat msia pun sejuk ler...sokmo ujan 2-3 hari nih...

Pinangso Loro said...

Sehingga ke hari ini berapa berat dah turun Alang?? mudah2 an apa yg kami hajatkan akan tercapai... melihat Alang turun 40 kilo... boleh???